Ik wil van school naar werk

Wie je ook bent, je kunt met al je loopbaanvragen terecht bij Leerwerkloket Rijnmond. Wij geven je informatie en advies waarmee jij je kansen op een leuke baan vergroot.

Helpen studeren

Wat kunnen wij voor je doen?

Wat is jouw toekomstplan? Ken je jouw kwaliteiten en mogelijkheden? Welke baankansen zijn er? Denk je wel eens over een opleiding of een training? Weet je dat er mogelijkheden zijn om die te betalen? 

Dit zijn allemaal vragen die wij dagelijks tegenkomen en waarmee we je graag helpen. Op deze pagina vind je een overzicht van wat voor jou kunnen betekenen. Zoek en klik door bij het onderwerp van jouw keuze.

Ik wil meer inzicht in mijn competenties en vaardigheden

Ben je benieuwd waar jij je in kan ontwikkelen of over welke competenties en vaardigheden jij beschikt?

Lees meer 

img
Ad Nooiteendiplomagehad 1 klein

Loopbaan en adviesgesprek

Je wilt alles uit je talent en je functie halen en je weet dat je daarvoor in beweging moet blijven. Voor advies kun je bij ons terecht. We hebben nuttige informatie over de arbeidsmarkt, we kennen opleidingen, opleiders en trainers en we weten of er opleidingsbudgetten zijn waar jij een beroep op kunt doen.

Lees meer

Ik wil leren en werken

Ben jij geïnteresseerd in de combinatie van leren en werken? Wij helpen je graag op weg!

Lees meer

Headers_LerenenWerkenRijnmond_jpg8
Leerwerkbanen

Diploma halen

Je merkt dat je toch eigenlijk dat papiertje wel nodig hebt om leuk werk te krijgen. Maar om welke reden dan ook is het je nog niet gelukt om een diploma te halen. 

Weet dat het nooit te laat is. Je hoeft echt niet hele dagen in een klas te zitten om toch iets moois te bereiken.

Lees meer

Kom je er niet helemaal uit en wil je graag ons advies?

Dat is begrijpelijk! Er is zoveel informatie over banen, regelingen en mogelijkheden. Gelukkig hebben wij hier een team van enthousiaste experts zitten die jou graag op weg helpen! Vul s.v.p. het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je je vraag liever telefonisch bespreken? Maak dan gebruik van ons telefonisch spreekuur. 

Het spreekuur is elke dag: maandag van 13.00 tot 15.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur. 

Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 - 81 13 51 43. Als er meer tijd nodig is, zal er een vervolgafspraak worden ingepland.