Leerwerktrajecten opzetten

Ben je werkgever en vind je het belangrijk om werken en leren te stimuleren? Of kom je lastig aan personeel dat over de juiste kennis en vaardigheden beschikt? Dan kan het opzetten van leerwerktrajecten uitkomst bieden. Op deze pagina lees je hoe we je hierbij kunnen helpen.

Ondersteuning op maat

Ieder leerwerktraject is uniek. Bovendien verschilt de behoefte aan ondersteuning per werkgever. Als je een leerwerktraject wilt opzetten, plannen we daarom eerst een inventariserend gesprek met je in om je behoefte aan ondersteuning in kaart te brengen.

Denk aan zaken zoals het vinden van de juiste opleider, het onderzoeken van de subsidiemogelijkheden en financial engineering. Bij financial engineering brengen we de subsidies in kaart waar je mogelijk gebruik van kunt maken. Vervolgens kijken we of we subsidies kunnen combineren zodat we de kosten van de opleiding voor jouw als werkgever zo laag mogelijk kunnen houden.

Onze ondersteuning is kosteloos. Voor jou als werkgever is dat een groot voordeel ten opzichte van de betaalde dienstverlening, van bijvoorbeeld een uitzendbureau. Wil je meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen bij het opzetten van een leerwerktraject? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs in te plannen.

Neem contact op

experience 4

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze ondernemersadviseurs.