Kennissessie-0-0-0-0-1673878335

Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie

Op het gebied van opleiden en ontwikkelen, wordt in de regio al veel aan kennis gedeeld onder regie van het Platform Kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie. Ondernemers leren van en met elkaar over hoe je het beste aan de slag kunt gaan met diverse thema’s binnen LLO. Het Platform is onderdeel van het Leerwerkakkoord en organiseert o.a.:

Kennis sessies

Dit zijn bijeenkomsten voor ondernemers, werkgevers, HR- en opleidingsprofessionals, zowel voor MKB als het grootbedrijf uit de regio Rotterdam-Rijnmond, die (nog) meer willen doen met Leven Lang Ontwikkelen. De sessies zijn ook allemaal terug te kijken door op het onderwerp te klikken. De eerstvolgende kennissessie is op 13 oktober en neemt je mee in Inclusiviteit en Diversiteit met inzichten vanuit het boek “wie temt het beest in jou” Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

Kennissessie 9-6-2023: Het goede gesprek voeren hoe moedig je mensen aan naar resultaat?

Kennissessie 31-3-2023 Informeel leren

Kennissessie 8-12-2022: Hoezo hiërarchie? Horizontaal werken is de toekomst. 

Kennissessie 16-6-2022: Loopbaan APK voor iedereen?

Kennissessie 7-4-2022: Skills of diploma’s. Wat kiest de werkgever?

Kennissessie 7-4-2022: Steeds meer werkgevers aan de slag met skills

Kennissessie 17-2-2022: Leren op de werkvloer. Hoe organiseer je dat?

Check hieronder alle geplande kennis- en werksessies. 

Werksessies 

Dit zijn sessies voor ondernemers, werkgevers, lijnmanagers en HR- en opleidingsprofessionals, gevestigd in de regio Rotterdam-Rijnmond, voor kleine groepen, van 8 – 10 personen. Het zijn intersectorale bijeenkomsten, je leert dus ook van andere sectoren en laat bovendien je netwerk groeien. Als deelnemer van een werksessie maak je een analyse van de leercultuur van je organisatie en kom je tot een concreet actieplan om de leercultuur te verbeteren. Je werkt samen met de andere deelnemers en leert van en met elkaar. De reacties van de deelnemers van 2022 zijn zeer positief.

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Klik hier voor meer informatie over het platform Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie.

Ontwikkelbijeenkomsten

In de ontwikkelbijeenkomsten van Level UP (een reeks van 3 dagdelen) ga je als ondernemer in je bedrijf gestructureerd en met begeleiding aan de slag met het vaststellen van de ontwikkelbehoeften van je medewerkers, gebaseerd op de koers van je organisatie. Mede op basis van de resultaten van de scan wordt onderzocht wat de gevolgen zijn van de ontwikkelingen in de onderneming voor de kennis en vaardigheden van de medewerker. Bij deze ontwikkelingsbijeenkomsten wordt voor elke onderneming op organisatieniveau een scholings- en ontwikkelplan opgesteld. 

Heb je interesse om binnen jouw organisatie ontwikkelingsbijeenkomsten te organiseren en een helder beeld te krijgen van leren en ontwikkelen, de aanpak hiervan en te komen tot een scholings- en ontwikkelplan? Neem dan vrijblijvend contact op met Marita Dogterom.Aankomende evenementen