Jens staat voor jong en sterk

Jens maakt de koppeling tussen jongeren en jongerenorganisaties makkelijker.

JenS staat voor Jong en Sterk 

Jens is een netwerk van organisaties in Rijnmond die zich inzetten voor Jongeren! Elke organisatie heeft zijn eigen specialisatie om jongeren verder te helpen, te versterken en samen met JenS ook te verbinden!  De organisaties kunnen via het netwerk van JenS elkaar opzoeken en gebruik maken van elkaars expertise!

Daarnaast probeert Jens ook perspectief aan te bieden aan jongeren om actief kennis te maken met de arbeidsmarkt. JenS staat voor verbinden en ze verbinden de jongeren op een innovatieve en toegankelijke manier met verschillende organisaties. Je kan denken aan werkgevers, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Wij geloven namelijk er in dat iedereen talent heeft en dat het aan ons de taak is om dat te ontdekken!

Om dit allemaal te kunnen realiseren organiseert JenS evenementen, zoals het ‘netwerk gaming event’, waarin er kennis werd gemaakt met werkgevers door met ze te gamen. Ook biedt JenS trajecten aan en centraliseren ze alle aanbod voor jongeren omgeving Rijnmond op de website.

Maar dat is lang niet alles, loop je onder andere vast met je loopbaan? Weet je niet goed wat je kwaliteiten zijn? Heb je hulp nodig bij solliciteren of het schrijven van een motivatiebrief? Dan kan je bij ons terecht voor een adviesgesprek! Wij helpen jou kosteloos verder!  Benieuwd naar meer? Check dan ons nieuwe platform: www.jensinrijnmond.nl

Heb jij vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar jongensterk@leerwerkloket.nl en vergeet JongenSterk niet te volgen op instagram voor alle nieuwtjes! 

Direct naar:

Pitches van jongerenorganisaties

Beschikbare vacatures en trajecten

Handige informatie en nieuws