Jens staat voor Jong en Sterk

Jens verbindt jongerenorganisaties met elkaar, met potentiële werkgevers met mooie BBL trajecten en opleiders

JenS staat voor Jong en Sterk 

Jens is een netwerk van organisaties in Rijnmond die zich inzet voor Jongeren! Elke organisatie heeft haar eigen specialisatie om jongeren verder te helpen, te versterken en samen met JenS ook te verbinden! De organisaties kunnen via het netwerk van JenS elkaar opzoeken en gebruik maken van elkaars expertise!

Daarnaast probeert Jens ook perspectief te bieden aan jongeren om actief kennis te maken met de arbeidsmarkt. JenS verbindt de jongeren op een innovatieve en toegankelijke manier met verschillende organisaties. Denk hierbij aan aan werkgevers, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Wij geloven dat iedereen talent heeft en dat het aan ons de taak is om dat talent te ontdekken!

Om dit allemaal te kunnen realiseren organiseert JenS evenementen zoals, diverse beurzen waarin werkgevers en opleiders op een ontspannen manier kunnen kennismaken, de onwikkelbus, experiences bij werkgevers, etc. Jong en Sterk brengt alle jongerenorganisaties in kaart en zal deze digitaal weergeven. Onze site is nog volop in ontwikkeling, dus als u suggesties heeft, graag! 

Maar dat is niet alles, loopt een jongere vast met de loopbaan? Zijn de kwaliteiten niet geheel duidelijk? Is er hulp nodig bij het solliciteren of het schrijven van een motivatiebrief? Kom naar ons voor een adviesgesprek! Jong en Sterk en het Leerwerkloket kunnen als onafhankelijk adviesorgaan iemand kosteloos adviseren! Benieuwd naar meer? Check dan ons nieuwe en in ontwikkeling zijnde platform: www.jensinrijnmond.nl

Heb jij vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar jongensterk@leerwerkloket.nl en vergeet JongenSterk niet te volgen op instagram voor alle nieuwtjes!

Direct naar:

Pitches van jongerenorganisaties

Beschikbare vacatures en trajecten

Handige informatie en nieuws