Leerbanen, vacatures en sollicitatietips

Ben je op zoek naar een leuke baan? Bekijk dan ons overzicht van vacaturesites. Heb je jouw ideale baan gevonden? Bekijk dan ook onze praktische sollicitatietips waarmee je jouw baankans vergroot.

Ga snel naar

Vacaturesites

Klik op de onderstaande knop en bekijk ons overzicht van vacaturesites voor werk en leren en werken trajecten.Naar vacaturesites

Sollicitatietips

Klik op de onderstaande knop en bekijk onze praktische sollicitatietips. Naast de tips vind je er ook informatie over hoe we je kunnen helpen als je moeite hebt met de Nederlandse taal, zodat het solliciteren makkelijker wordt.


Naar sollicitatietips

Sollicitatietips nodig?

Ook op Werk.nl van het UWV vind je veel informatie over solliciteren, zoals voorbeelden van cv's, een cv-sjabloon, schrijven van sollicitatiebrieven en voeren van gesprekken. Ook organiseert het UWV regelmatig online seminars over alles wat met solliciteren te maken heeft.

Via Werk-portal kun je een online module volgen waarin alle aspecten van het solliciteren behandeld worden. De module is gratis beschikbaar in het Nederlands, Engels en Arabisch.

Ga naar de module

Meer sollicitatietips

CV

Kom je er niet helemaal uit of wil je graag ons advies?

Geen probleem! Ons team van experts zit voor je klaar om je op weg te helpen. Vul het formulier in, inclusief je vraag. We reageren per e-mail.

Wil je je vraag liever telefonisch bespreken? Maak dan gebruik van ons telefonisch spreekuur. Het spreekuur is elke maandag van 13.00 tot 15.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 15.00 uur. 

We hebben een nieuw telefoonnummer: dat nieuwe nummer is 06 - 81135143. Op ons oude nummer zijn we niet meer bereikbaar.

Als er meer tijd nodig is voor jouw vraag, dan plannen we een vervolgafspraak met je in.

Let op: wij hebben zelf geen leerwerktrajecten.

Tip: bekijk ook onze pagina met veelgestelde vragen. Wellicht dat je daar het antwoord op je vraag al kunt vinden.