Over Werkcentrum Rijnmond (WCR)

Werkcentrum Rijnmond is dé plek voor advies en hulp bij alle vragen over werk, werk vinden en houden, loopbaanontwikkeling en om- en bijscholing. Het werkcentrum is er voor werknemers, werkzoekenden en werkgevers.

RWC_Rijmond_logo_Z_G_RGB

Sinds kort kun je, óók bij Werkcentrum Rijnmond (WCR), terecht voor hulp en advies over werk, het vinden en behouden van werk, loopbaanontwikkeling en omscholing. Net als je vertrouwde Leerwerkloket Rijnmond, staat het Werkcentrum klaar voor werknemers, werkzoekenden en werkgevers. We slaan de handen ineen in onze mooie regio waarin nog meer dan genoeg aandacht nodig is voor dat wat we doen.  

1701952421973
WCR partners

Alles onder één dak 

Alles wat je nodig hebt, vind je onder één dak. We werken samen met verschillende organisaties zoals UWV, gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisaties, onderwijsinstellingen, Samenwerkingsorganisatie Beroeps- en Bedrijfsleven (SBB), private (opleidings)partijen, Algemene Bond Uitzendondernemingen en WSP Rijnmond. Zo zorgen we ervoor dat voor iedereen een passende oplossing wordt gevonden.

Locatie in de buurt

Werkcentrum Rijnmond breidt in de toekomst uit met meer locaties in de regio, ook hier in de buurt. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Op dit moment zijn er twee fysieke locaties:

  • Centrale Bibliotheek Rotterdam (Hoogstraat 110, Rotterdam). Inderdaad, onze welbekende plek!
  • Winkelcentrum Zuidplein (Zuidplein 437, Rotterdam)


Meer weten? 

Voor meer informatie kun je naar www.werkcentrumrijnmond.nl