Ik wil weer aan het werk.

Wie je ook bent, je kunt met al je loopbaanvragen terecht bij Leerwerkloket Rijnmond. Wij geven je informatie en advies waarmee jij je kansen op een leuke baan vergroot.

Helpen studeren

Wat kunnen wij voor je doen?

Wat is jouw toekomstplan? Ken je jouw kwaliteiten en mogelijkheden? Welke baankansen zijn er? Denk je wel eens over een opleiding of een training? Weet je dat er mogelijkheden zijn om die te betalen? 

Dit zijn allemaal vragen die wij dagelijks tegenkomen en waarmee we je graag helpen. Op deze pagina vind je een overzicht van wat voor jou kunnen betekenen. Zoek en klik door bij het onderwerp van jouw keuze.

Hoe krijg ik inzicht in mijn competenties en vaardigheden?


Op zoek naar een nieuwe baan, op zoek naar het antwoord op de vraag hoe je inzicht krijgt in je competenties en vaardigheden? We helpen je graag op weg!


Lees meer

img
Jim Slim 1 klein

Loopbaan en adviesgesprek

Je wilt alles uit je talent en je functie halen en weet dat je daarvoor in beweging moet blijven. Voor advies kun je bij ons terecht. We hebben arbeidsmarktinformatie, kennen opleidingen, opleiders en trainers en weten of er opleidingsbudgetten zijn waar jij een beroep op kunt doen.

Lees meer 


Sollicitatietips nodig?

Ook op Werk.nl van het UWV vind je veel informatie over solliciteren, zoals voorbeelden van cv's, een cv-sjabloon, schrijven van sollicitatiebrieven en voeren van gesprekken. Ook organiseert het UWV regelmatig online seminars over alles wat met solliciteren te maken heeft.

Via Werk-portal kun je een online module volgen waarin alle aspecten van het solliciteren behandeld worden. De module is gratis beschikbaar in het Nederlands, Engels en Arabisch.

Ga naar de module

Meer sollicitatietips

CV
Leerwerkbanen

Moeite met lezen en schrijven?

Vind je het lastig om met de computer te werken? Heb je moeite met lezen en schrijven? Je bent niet de enige. 1 op de 9 volwassenen in Nederland heeft moeite met lezen en schrijven. Dat noemen we: laaggeletterd. Op internet kun je zelfstandig oefenen om je te verbeteren in taal, rekenen en het werken met de computer.


Lees meer

 Kom je er niet helemaal uit en wil je graag ons advies?

Dat is begrijpelijk! Er is zoveel informatie over banen, regelingen en mogelijkheden.. Gelukkig hebben wij hier een team van enthousiaste experts zitten die jou graag op weg helpen! Vul s.v.p. het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Wil je graag meteen iemand spreken? Je kunt ons op werkdagen tussen 9 en 17 uur bereiken het algemene telefoonnummer 06 - 46831488 
Het advies is om contact met ons op te nemen via e-mail of via dit contactformulier. 

Onze emailadres is rijnmond@lerenenwerken.nl 
Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer en uw vraag.