Ik wil me graag omscholen.

Wie je ook bent, je kunt met al je loopbaanvragen terecht bij Leerwerkloket Rijnmond. Wij geven je informatie en advies waarmee jij je kansen op een leuke baan vergroot.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wat is jouw toekomstplan? Ken je jouw kwaliteiten en mogelijkheden? Welke baankansen zijn er? Denk je wel eens over een opleiding of een training? Weet je dat er mogelijkheden zijn om die te betalen? 

Dit zijn allemaal vragen die wij dagelijks tegenkomen en waarmee we je graag helpen. Op deze pagina vind je een overzicht van wat voor jou kunnen betekenen. Zoek en klik door bij één va de onderstaande onderwerpen van jouw keuze.


Helpen studeren
Jim Slim 1 klein

Ik wil een carrière switch, maar hoe?


Droom je er wel eens van om iets totaal anders te gaan doen? Maar waar begin je? Waarvoor heb je talent en interesse? En dan, je hebt een diploma nodig om voor een andere functie in aanmerking te komen. En om een diploma te halen heb je misschien een baan nodig voor stage of praktijk.

Lees meer

Hoe krijg ik inzicht in mijn competenties en vaardigheden?


Je wilt alles uit je talent en je functie halen en weet dat je daarvoor in beweging moet blijven.
Met kennis van je talenten, competenties, interesses en persoonswaarden kun je bewuste keuzes maken. Voor welke functies zou jij met jouw competenties geschikt zijn? Waar kun jij jouw ambitie het beste op richten?

Lees meer

Uitgeleerd_1
Leerwerkbanen

Waar zijn kansen op de arbeidsmarkt?


Ooit heb jij een keuze gemaakt voor een opleiding en voor de baan die je nu hebt. Maar situaties veranderen en mensen ook. Hoe zit het met jou? Ben je (nog steeds) blij met je baan? Zie je jezelf dit nog vijf jaar doen, of ben je toe aan wat anders?

Lees meer 

Kom je er niet helemaal uit en wil je graag ons advies?

Dat is begrijpelijk! Er is zoveel informatie over banen, regelingen en mogelijkheden.. Gelukkig hebben wij hier een team van enthousiaste experts zitten die jou graag op weg helpen! Vul s.v.p. het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Wil je graag meteen iemand spreken? Je kunt ons op werkdagen tussen 9 en 17 uur bereiken het algemene telefoonnummer 06 - 46831488
Het advies is om contact met ons op te nemen via e-mail of via dit contactformulier.

Onze emailadres is rijnmond@leerwerkloket.nl
Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer en uw vraag.