Heb je vragen of wil je graag advies?

Wij helpen je graag verder!

LET OP! De Rotterdamse scholingsvoucher is gewijzigd!

Per 1 januari 2024 valt de Rotterdamse scholingsvoucher onder het Werkcentrum Rijnmond. 

Voor al je vragen over de scholingsvoucher en lopende scholingsaanvraag, kun je contact opnemen met het Werkcentrum Rijnmond. Mail naar info@werkcentrumrijnmond.nl of vul het het contactformulier Contact Werkcentrum regio Rijnmond (werkcentrumrijnmond.nl) in.


Heb je een korte vraag? 

We hebben een telefonisch spreekuur op:

Dinsdag tot en met donderdag van 13.00-15.00 uur.

Bel naar 06 - 81135143.

Hebben we meer tijd nodig voor jouw vraag, dan plannen we een vervolgafspraak met je in. Let op, onze wachttijd voor een afspraak duurt wat langer dan wat u gewend bent bij ons. Wij rekenen op uw geduld.

Je kunt je vragen ook stellen via het contactformulier. We nemen dan binnen drie werkdagen contact met je op. (door drukte kan het iets langer duren voordat we contact met u opnemen, wij rekenen op uw begrip)

Wil je een oriënterend gesprek met een adviseur over leren en werken? Wij informeren en adviseren je graag over de kansen in de regio. Vul het contactformulier in, vermeld je naam, telefoonnummer en vraag om een gesprek, dan plannen wij jou in bij een adviseur. Het gesprek is telefonisch. Let op: wij hebben zelf geen leerwerktrajecten.

Je kunt ook mailen naar rijnmond@leerwerkloket.nl. Vermeld s.v.p. je naam, telefoonnummer en vraag.

Locaties
Wij zijn elke dag, van dinsdag tot vrijdag vanaf 10:00 uur in de Centrale bibliotheek van Rotterdam te vinden. Alleen op de maandag vanaf 13:00 uur. Je vindt ons op de begane grond, zone D.

Vanaf dinsdag 22 augustus 2023 kun je elke dinsdag ons vinden op het Werkplein IJsselgemeenten in Capelle aan den IJssel. Je bent welkom om langs te komen met vragen.

Locatie Rijnmond

Leerwerkloket Rijnmond - Rotterdam

Centrale Bibliotheek | Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam

Bel mij terug

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.