Ondernemen in de toekomst

Het Leerwerkloket Rijnmond heeft mij goed verder geholpen toen ik in de corona periode aan de slag moest met mijn eigen ontwikkeling om nieuwe opdrachten te krijgen.

Samen aan de slag

Het coronavirus heeft grote impact op veel ondernemers en de economie. Menig ondernemer is getroffen door maatregelen, beperkingen en veranderingen in de markt. Ben jij ondernemer en vraag je je af hoe je verder kunt met je bedrijf? Overweeg je bijvoorbeeld een andere weg in te slaan naar bijvoorbeeld een baan in loondienst of om je te laten om-, her- of bijscholen? De Rijksoverheid en gemeente Rotterdam wijzen je graag op de mogelijkheden. Op de site www.rotterdam.nl/ondernemenindetoekomst vind je informatie die je verder op weg kan helpen.

Het Leerwerkloket Rijnmond kan wat voor je betekenen als je aan de slag wilt met je ontwikkeling. Lees hieronder meer over hoe we je kunnen helpen.

Advies over werken en leren

Wil je als zelfstandig ondernemer je loopbaan een wending geven en aan de slag gaan in een andere sector? Of wil je je werkaanbod verbreden en mis je nog de juiste opleiding? Dan helpen we je graag verder door te kijken naar welke sector bij jou past en welke opleiding je nodig hebt om je om of bij te scholen. 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs en ga samen aan de slag. Ga naar https://rijnmond.leerwerkloket.nl/contact, vul je gegevens in en wij nemen binnen een paar dagen contact met je op voor een afspraak.

Bekostiging van scholing

Een opleiding of training kost geld. Gelukkig vinden de overheid en de gemeente Rotterdam het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen. Wij kijken graag met jou mee of er een regeling is waarvan jij gebruik kunt maken. 

Per 1 augustus kunnen zelfstandig ondernemers, die in Rotterdam wonen bijvoorbeeld een scholingsvoucher aanvragen van € 2500,-.Meer weten? https://rijnmond.leerwerkloket.nl/scholingsvoucher/

Stel je vraag of neem contact op voor advies

Heb je een vraag over bijscholing, maar heb je het antwoord niet kunnen vinden? Of heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons e-mailen of bellen als je een korte vraag hebt. Voor een uitgebreid advies kun je een gratis adviesgesprek met één van onze loopbaanadviseurs aanvragen. Het gesprek is zonder verplichtingen en je bepaalt zelf wat je daarna doet.

Tip: bekijk ook onze pagina met veel gestelde vragen. Wellicht dat je daar het antwoord op je vraag al kunt vinden.

Neem contact op