Leerwerkloket Rijnmond voor werkgevers

Wil je investeren in personeel, bijvoorbeeld met bijscholing, omscholing of een leerwerktraject? Of moet je helaas afscheid nemen van werknemers, omdat je ze geen werk meer kunt bieden? Ontdek op deze pagina wat het Leerwerkloket Rijnmond voor jou als werkgever kan betekenen.

Hiermee kunnen we je helpen

Personeel bij- en omscholen

Om ervoor te zorgen dat je bedrijf kan inspelen op ontwikkelingen in de markt en om als werkgever aantrekkelijk te blijven, is scholing van je personeel belangrijk. Wij kunnen je daarbij helpen door in kaart te brengen waar je personeel qua ontwikkeling staat, wat hun vaardigheden en interesses zijn en welke kansen er zijn om een volgende stap in hun loopbaan te zetten.

Meer informatie

Leerwerktrajecten opzetten

Lukt het je niet om aan personeel te komen dat de juiste kennis en vaardigheden heeft? Wij kunnen je helpen om leerwerktrajecten op te zetten. Op die manier krijg je door een combinatie van leren en werken alsnog het personeel waar in jouw bedrijf behoefte aan is.


Meer informatie

Personeel begeleiden naar nieuw werk

Voor veel werkgevers in de regio Rijnmond heeft het coronavirus een grote impact, waardoor er te weinig werk is en medewerkers hun baan dreigen te verliezen. Is dat bij jou ook het geval? Wij kunnen je helpen om medewerkers waar je geen werk meer voor hebt tijdelijk of permanent naar nieuw werk te begeleiden.

Meer informatie

Subsidies en andere financiële voordelen

Personeelsontwikkeling is voor ieder bedrijf van groot belang, maar de kosten kunnen flink oplopen. Daarom is het goed om te weten dat er allerlei subsidies en financiële voordelen zijn waar jij als werkgever gebruik van kunt maken.

Meer informatie

Arbeidsmarktinformatie

Wil je inzicht krijgen in de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt in de regio Rijnmond? Bijvoorbeeld in het aantal vacatures per sector, de economische groei en prognoses over de werkgelegenheid? Met behulp van data afkomstig van RijnmondInZicht.nl gaan we graag het gesprek met je aan om de ontwikkelingen te bespreken en om te kijken hoe jij als werkgever daarop kunt inspelen.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze ondernemersadviseurs.