Naar overzicht
Algemeen en Student | 18-05-2021

Ben jij een enthousiaste, leergierige MBO- of HBO student en weet je alles over communicatie kanalen?

En wil jij bezig zijn met onze website, Linkedin en Instagram en de contentkalender? Je zorgt voor wekelijkse updates en werkt mee aan het online zichtbaar maken van online en fysieke events. Je maakt tutorials, filmpjes e.d. Zo kun je al jouw communicatieskills inzetten, verbeteren en ervaring opdoen bij een mensgerichte organisatie. Met veel kansen tot door ontwikkelen. Er is veel contact met elkaar en je wordt goed begeleid. Eigen initiatief wordt aangemoedigd en er is ruimte voor creativiteit.

Het Leerwerkloket Rijnmond is een team met 30 enthousiaste collega’s. Het Leerwerkloket Rijnmond weet alles over leren en werken in de regio. We geven onafhankelijk en gratis advies aan werkzoekenden, werkenden, zzp-ers en werkgevers. We informeren en adviseren en helpen met het maken van een keuze.

Leerwerkloket Rijnmond is een onafhankelijk orgaan en wordt gefinancierd door het UWV, Werkgeversservicepunt Rijnmond, de Gemeente Rotterdam, de MBO vakopleidingen en andere partners. De locatie is (vooralsnog) Schiekade of de Bibliotheek en deels vanaf thuis online.

Startdatum zo spoedig mogelijk, uiterlijk september.

Meer weten?
Neem contact op met Nanette via nanette.vanderborght@leerwerkloket.nl


Delen

Gerelateerde berichten