Naar overzicht
Algemeen en Werkgever | 25-05-2021

Op donderdag 17 juni 2021 van 14.00 tot 16.00 uur is de volgende kennissessie van het Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie.

Deze kennissessie gaat over hoe we in de regio Rotterdam-Rijnmond werken aan het in kaart brengen van (mogelijke) verschuivingen op de arbeidsmarkt. Welke instrumenten heb je als ondernemer om in te kunnen spelen op de (komende) fluctuaties op de arbeidsmarkt? Wat kunnen Rijnmond In Zicht en Rijnmond Werkt Door hierin betekenen? En wat doen proactieve ondernemers op dit gebied?

Doelgroep kennissessies
Deze kennissessie is met name bedoeld voor ondernemers/werkgevers. Ben je een ondernemer of ken je een ondernemer uit de regio Rotterdam-Rijnmond? Deel dan deze mail en nodig hem/haar uit om deel te nemen aan deze kennissessie.  Geïnteresseerd in arbeidsmobiliteit vanuit een andere invalshoek, ook dan ben je van harte welkom. Meld je aan voor de kennissessie en leer meer over arbeidsmobiliteit. Aanmelden voor deze kennissessie is kosteloos en kan eenvoudig via de volgende link.

Voor iedere ondernemer is het belangrijk alert te zijn en te anticiperen op ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wat gebeurt er in mijn branche en hoe kom ik aan gekwalificeerd personeel? Zijn er aanliggende branches met overschotten én welke mogelijkheden en instrumenten zijn er in de regio die mij kunnen helpen? Zijn er mogelijkheden om samen te werken met anderen?

Vanuit deze invalshoeken wordt het thema arbeidsmobiliteit behandeld, om je verder te inspireren voor stappen in de eigen organisatie.

Delen

Gerelateerde berichten