Naar overzicht
Werkende en Werkzoekende en ZZP | 16-04-2020

Via je computer, laptop, telefoon of tablet heb je contact met je familie, collega`s, sportvereniging of vrienden. Op Facebook, videobellen, mailen of via 1 van de vele andere mogelijkheden zie of spreek je elkaar ook in deze rare tijd. Het lijkt wel of iedereen hier handig mee is, maar is dit wel zo? Het is best ingewikkeld om goed en veilig gebruik te maken van internet. 

Waar de 1 heel handig is, kost het de ander meer moeite. Zo gek is dat niet, de ontwikkelingen gaan hartstikke snel en misschien heb je het op je werk helemaal niet nodig. Hoe zit dat nou precies met veilig internetten, browsers, zoeken via google of je computer goed inrichten? En hoe maak je een brief in Word? Of een leuk account op Facebook om je vrienden op te zoeken?

Op de website Werk-portal.nl (als je op de groene tekst klikt ga je naar de website) leer je op een hele gemakkelijke manier omgaan met je computer en social media. Op de website klik je gewoon op het programma waarmee jij leert wat je nodig hebt. De lessen worden in video aangeboden of voorgelezen en je kunt ze in je eigen tempo volgen. Ook kun je sommige handleidingen downloaden, maar dan heb je natuurlijk wel een printer nodig. Je kunt op Werk-portal.nl helemaal gratis aan de slag. Als je een account aanmaakt op de website dan onthoudt de portal waar je gebleven bent. Je kunt dan als je opnieuw inlogt gewoon verdergaan. Vind je het vervelend om een account aan te maken? Dan kun je dit veld overslaan en begin je zonder account, je start dan gewoon elke keer opnieuw met wat jij wilt. 


Delen

Gerelateerde berichten