Naar overzicht
Algemeen en Student en Werkgever en Werkzoekende | 16-09-2021

De eerste Digitale Experience Facilitair is een succes.

Het Leerwerkloket heeft vanuit het Leerwerkakkoord Facilitair en samen met WSP Rijnmond afgelopen juni een digitale Experience georganiseerd.
Lees hier het hele artikel.

Het resultaat mag er zijn. Inmiddels hebben 15 kandidaten succesvol de opleiding afgerond en zijn gekoppeld zijn aan betrokken werkgevers.
Afgelopen vrijdag is de diplomering groots gevierd. We feliciteren alle kandidaten met het behalen van hun diploma en wensen hen succes met hun loopbaan.

Kandidaten hebben in deze digitale Expierience kennis gemaakt met werkgevers en de beroepen in de schoonmaak. Op deze manier proberen we al aan de voorkant kandidaten te enthousiasmeren en te verleiden om te kiezen voor een baan in de schoonmaak.

Door inzicht te geven en kennis te delen van wat er binnen deze beroepen van een kandidaat gevraagd wordt, dragen we als Leerwerkloket bij aan de werving, het opleiden en uitstroom van gemotiveerde kandidaten op de arbeidsmarkt. De Experience heeft tezamen met de speedmeet geleid tot instroom van 15 kandidaten binnen de opleiding Basis Schoonmaak Ras.

Als Leerwerkloket Rijnmond zijn we trots hier een bijdrage aan te hebben kunnen leveren.

Om dit succes voort te zetten vindt de 2e digitale experience plaats op 20 september. Georganiseerd vanuit het Leerwerkloket plaats in samenwerking met het Leerwerkakkoord Facilitair en in samenwerking met de werkgevers en het WSP Rijnmond.

Weet u dat het LWLR meer van dit soort Experiences organiseert in kansrijke beroepen?

Dank ook aan het WSP Rijnmond, de projecteider LWA en werkgevers betrokken bij het LWA Facilitair.Delen

Gerelateerde berichten