Naar overzicht
Algemeen en Werkende en Werkzoekende | 24-03-2020

Corona, wat nu?


Goed dat je onze website bezoekt voor alles wat met leren en werken te maken heeft. Ook goed om nu na te denken over hoe we ons leven straks na de Coronacrisis gaan voortzetten.

Maar voorlopig zitten we met z’n allen midden in die crisis. En het is van groot belang dat we er allemaal goed mee omgaan. Er wordt op radio en televisie veel over verteld. Maar ik kan me voorstellen dat die informatie je op een gegeven moment te veel wordt. Je wilt toch weten wat je nu eigenlijk precies niet meer mag en wat wel. Je wilt weten hoe je het voor jezelf en voor je omgeving zo veilig mogelijk houdt, zodat we er met z’n allen voor zorgen dat deze crisis op een gegeven moment voorbij is.

Als je door de bomen het bos niet meer ziet door alles wat op je afkomt, zet Stichting Lezen en Schrijven het in de volgende video helder op een rijtje: 


Wil je alle maatregelen nog eens rustig bestuderen, dan biedt de website van Pharos uitkomst. De informatie is daar in meerdere talen beschikbaar (o.a. Turks, Arabisch, Engels) en wordt voorgelezen.

Als je iemand kent die met vragen zit over Corona, mag je deze informatie natuurlijk delen. Als je maar anderhalve meter afstand houdt!


Delen

Gerelateerde berichten