Het Werken & Leren event 2024!

Het voordeel van op een kruispunt staan is dat je opnieuw mag kiezen welke kant je opgaat. Altijd al gedroomd van een bepaalde baan maar heb je de bijpassende opleiding hiervoor eerder niet kunnen volgen? Of ligt echt alles nog open en wil je met potentiële werkgevers van gedachten wisselen? Het Werken & Leren event is er voor jou.

Wat was het geweldig!!


Op 1 februari 2024 was het dan zo ver: het Werken & Leren event in het Maasgebouw bij De Kuip.

Ruim 600 potentiële werknemers en 100 werkgevers kwamen 1 februari bij elkaar in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord. Jongeren en jongvolwassenen die een beroepsbegeleidende leerweg (bbl) opleiding willen volgen, oriënteerden zich op leerwerkbanen. Ook veel werkenden en werkzoekenden, die via de praktijkleerroute naar een mbo-certificaat of praktijkverklaring naar werk kunnen, bezochten ons event. De potentiële werkgevers ontvingen hen met open armen.

Wij willen alle aanwezigen ontzettend bedanken voor jullie komst! Wij hebben een geweldige dag gehad en hebben genoten. Wij hopen jullie ook! Wil je je succesjes met ons delen? Dan vinden wij het hartstikke leuk wanneer je dit laat weten via rijnmond@leerwerkloket.nl, via onze LinkedIn pagina of via ons Instagram account.


We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te mogen begroeten!


 het-leren-werken-event-logo-achtergrond01

Een droombaan én een goede opleiding.

Het voordeel van op een kruispunt staan is dat je opnieuw mag kiezen welke kant je opgaat. Altijd al gedroomd van een bepaalde baan maar heb je de bijpassende opleiding hiervoor eerder niet kunnen volgen? Of ligt echt alles nog open en wil je met potentiële werkgevers van gedachten wisselen?

Het Werken & Leren event is er voor jou! 

Van passende (leer)bedrijven binnen diverse branches tot mbo’s en vakscholen. Een tof geheel om je te helpen op jouw kruispunt.


 


het-leren-werken-event-logo-achtergrond-staand01

Andere manieren van leren en werken:


Werken en een opleiding volgen? Hoe ziet dat er dan uit? Hoe kan ik dat bekostigen? Welke opleidingsvarianten zijn er?

We snappen dat je veel vragen hebt als je een andere baan zoekt of andere praktijkopleiding wil volgen. Er kan tenslotte ook zoveel vandaag de dag. We kijken dan graag met je mee naar de mogelijkheden die bij jou passen! 


Tijdens Het Werken & Leren event vind je zowel opleiders als werkgevers met gave vormen van praktijkleren(de combinatie van leren en werken) Dat kan via de BBL-diplomaroute, het kortere mbo-certificaat en/of de mbo-praktijkverklaring. Het kan allemaal! 


Ja hoor! Meld je nu aan voor Het Werken & Leren event!


Maak kennis met leerbedrijven

Hét moment om hier ruim 80 potentiële werkgevers te ontmoeten.

Ze vertegenwoordigen de volgende branches:


Dienstverlening & Horeca | Haven en Techniek | Retail & Commercie |

Voeding & Groene Leefomgeving | Zorg en Welzijn


Alvast weten welke leerbedrijven zich op dit moment al hebben aangemeld?

Check de deelnemende lijst hier.

Werkgeverslijst 2024.pdf (leerwerkloket.nl)


Maak werk van praktijkleren!

De aanwezige mbo’s en vakscholen helpen je op weg als het gaat om jouw droombaan én de daarbij behorende opleiding. Wat is er mogelijk en hoe kun je dit inrichten? We zijn er, helemaal voor jou!


De ultieme match

Dat willen we natuurlijk allemaal. Wie weet loop jij op 1 februari al meteen tegen jouw ultieme droombaan en opleiding aan. We kunnen er in ieder geval voor gaan! Ga in gesprek met je potentiële werkgever en kijk of deze matcht met jouw droom.GEEF JE OP VOOR EEN PASSEND TIJDVAK EN DE KUIP IS VAN JOU!


Zit het wenselijke tijdvak nu vol? Niet getreurd, je bent alsnog meer dan welkom tussen 13.30 uur en 16.30 uur!


Geef je hieronder op!