Naar overzicht
Werkgever | 11-03-2021

Webevent: Leven lang ontwikkelen (juist ook) ná corona
Woensdag 3 november
12.30 – 17.00 uur

Neem deel aan het event Leven lang Ontwikkelen op 3 november 2021. Dit event wordt georganiseerd door het Platform kennisdeling Leven Lang Ontwikkelen en Sociale Innovatie van het Leerwerkakkoord.

Leven Lang Ontwikkelen – actueler dan ooit! Corona heeft ons nog meer met de neus op de feiten gedrukt: medewerkers die flexibel zijn en zich bewust zijn van de eigen ontwikkelbehoeften, dragen bij tot wendbare organisaties. Alertheid en samenwerking tussen sectoren leiden daarbij tot een meer toekomstbestendige arbeidsmarkt. Financiële mogelijkheden voor zowel ondernemers, werkgevers en werknemers om het Leven Lang Ontwikkelen te stimuleren, zijn er volop – denk aan het #Groeifonds, #SLIM, #STAP, #Rotterdams #Scholingsfonds. En de kennis en kunde van publiek en privaat onderwijs zijn daarbij onontbeerlijk. De tijd is rijp, het moment is daar!

Geïnteresseerd? Blijf op de hoogte en meld je aan

Dit event wordt georganiseerd voor de volgende doelgroepen uit de regio Rotterdam-Rijnmond: #ondernemers, #werkgevers, #bestuurders, #lijnmanagers, #functionarissen die actief aan de slag zijn of willen gaan in hun organisatie met Leven Lang Ontwikkelen en/of Sociale Innovatie, verantwoordelijken voor HR en Opleidingen, HR / opleidingsadviseurs, beleidsadviseurs, partners van het Leerwerkakkoord.

Delen