Naar overzicht
Meet & greet en Open dag en Professional en Student en Werkende en Werkzoekende | 12-09-2023

Studiekeuzebeurs West 8 en 9 december

Ga mee op 'Expeditie Studiekeuze'

Sta jij aan het begin van jouw studiekeuze of ben je al een tijdje bezig, maar weet je nog niet wat je wilt studeren?  

Je staat aan het begin van een enorme reis. Soms zie je, in het oerwoud aan opleidingen en scholen, door de bomen het bos niet meer. Kom daarom naar Studiekeuzebeurs West! Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december staat de Rotterdam Ahoy volledig in het teken van Expeditie Studiekeuze.

Jij en duizenden andere jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement van West-Nederland inspiratie op voor de toekomst!

Op Studiekeuzebeurs West vind je ruim 70 (onderwijs)instellingen uit binnen- en buitenland die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.

Opleidingen op mbo en hbo niveau

Studiekeuzebeurs West biedt een groot overzicht van opleidingen op mbo en hbo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.


Heb je interesse en wil je erbij zijn? Haal hier dan je gratis tickets: Gratis aanmelden | Studiekeuzebeurs West | Rotterdam 

Voor meer informatie ga naar: Alles over studiekeuze | MBO & HBO | Studiekeuzebeurs West

Delen