Naar overzicht
Student en Werkende en Werkzoekende | 12-03-2021


Open Dag bij MB-ALL BOA-opleidingen

Datum: 3 december 2021
Tijd: 10:00 - 14:00
Locatie: MB-ALL, Computerweg 6, Utrecht


Ontdek het BOA vak op unieke wijze!

Het kan je niet ontgaan zijn, het BOA vak groeit. De BOA wordt steeds meer ingezet en neemt meer taken over van de Politie.

Bij MB-ALL leiden we handhavers op voor verschillende domeinen zoals Openbare ruimte en Openbaar vervoer. Soms is het moeilijk voor te stellen wat de echte opleiding inhoudt en hoe het vak van BOA eruitziet. Daarom organiseren wij een open dag voor iedereen die wil ontdekken of het BOA-vak iets voor hem of haar is. Op een unieke wijze kun je binnen kijken, volg je echte lessen uit de opleiding, kun je ervaringen horen van andere studenten, volg je workshops over geweldbeheersing of sollicitatietraining en kun je kennismaken met de ervaren BOA’s en hen het hemd van het lijf vragen! Tijdens deze dag heerst er een ontspannen sfeer en staat jouw ervaring van de opleiding centraal, wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van wat je te wachten staat.

Wil jij ontdekken of het BOA-vak bij jou past? Meld je aan voor de Open Dag 3 december!

Klik hier om je aan te melden.

Klik hier voor meer informatie.

Programma Open Dag BOA-opleidingen
Quiz Waarnemen
Workshop solliciteren
Een les uit de BOA-opleiding
Doorgroeien als handhaver
Workshop geweldsbeheersing


Tickets:
Wij vinden het prettig om te weten dat jij komt, in verband met de catering en workshops. Daarom is het nodig dat je een plekje reserveert middels een ticket. Via Eventbrite schrijf je je gratis in door een ticket te “kopen”. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.

*Wij controleren bij toegang de coronacheck-app.Delen