Naar overzicht
Student en Webinar en Werkende en Werkzoekende | 03-21-2024

Online OPEN DAG ICT studenten 

ICT-opleiding plus baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid

Wanneer? Donderdag 21 maart

Hoe laat? Van 19:00 tot 20:15 uur


ITvitae verzorgt ICT-opleidingen inclusief coaching en baanbemiddeling voor jongeren met autisme of hoogbegaafdheid en is er voor iedereen die baat heeft bij onze lesmethodiek en begeleiding. Het merendeel van onze studenten is eerder uitgevallen in het reguliere onderwijs. ITvitae focust op het talent van haar deelnemers. In kleine lesgroepen met 10-14 gelijkgestemden wordt gewerkt aan een ICT-specialisatie. De opleidingsprogramma's zijn ontwikkeld met gerenommeerde ICT-organisaties en afgestemd op de actuele behoefte van de arbeidsmarkt. Doel is om je te begeleiden naar een duurzame baan als ICT-professional.

Maak kennis met ITvitae en meld je aan voor de online Open Dag op donderdag 21 maart. Je krijgt informatie over onze opleidingsprogramma's, (oud)studenten delen hun ervaring, je hoort meer over werkgevers waar je aan de slag kunt en we informeren je over de coaching die ITvitae je biedt vanaf de opleiding tot en met je detacheringsperiode bij je aankomende werkgever. Via de chat is er volop ruimte voor het stellen van vragen.

Heb je interesse en wil je erbij zijn? Meld je hier aan: ITvitae online Open Dag studenten do 21 maart 19:00-20:15 uur (webinargeek.com). Voor meer informatie zie hier: Online Open Dag voor studenten (itvitae.nl) 

Delen