Naar overzicht
Meet & greet en Open dag en Professional en Student en Werkende en Werkzoekende | 03-21-2024

BBL Doedagen


Wanneer? Donderdag 21 maart

Hoelaat? Van 14:00 tot 20:00 uur

Waar? Hout- en Meubilerings College, Erasmuspad 10, 3052 KP Rotterdam.


Ben jij op zoek naar een praktische baan en BBL-opleiding en wil je kijken of één van onze beroepen bij je past? Kom dan langs tijdens de BBL DoeDagen op het HMC!

Tijdens deze DoeDagen zijn er diverse bedrijven aanwezig die vacatures hebben openstaan en waaraan je je vragen kunt stellen. Ook kun je deelnemen aan diverse workshops om een beter beeld te krijgen van het beroep.

De deelnemende BBL-opleidingen zijn Houttechniek, Interieurvakman (voorheen Woningstofferen), Meubelmaker/(scheeps-) interieurbouwer en Keukenmonteur. 

Op deze DoeDagen kan bij verschillende bedrijven door middel van een kleine workshop een eerste ervaring met een bepaald beroep en branche worden opgedaan. Wanneer er interesse is kan er met het bedrijf een vervolgafspraak gemaakt worden om daar te gaan kijken en de kennismaking uit te breiden.

Bereikbaarheid en parkeren 

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrostation Melanchtonweg (Randstadrail) ligt tegenover de hoofdingang van de school (Melanchtonweg).

Kom je liever met de auto? In de directe omgeving van de school is het betaald parkeren (contant betalen is niet mogelijk). En ben je met de fiets? Bij de locatie is een fietsenstalling.

Aanmelden

Heb je interesse en wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan: Hout- en Meubileringscollege | BBL DoeDagen - Hout- en Meubileringscollege (hmcollege.nl)

Delen