Ons doel? Jou helpen je kansen te vergroten!

Het team van Leerwerkloket Rijnmond weet alles over leren en werken én kennen de regio heel goed. We doen er alles aan een Leven Lang Ontwikkelen mogelijk te maken voor werkenden, werkzoekenden, zzp'ers en werkgevers. Daarbij zetten we onze contacten met onderwijs-, werkgevers- en overheidsorganisaties vol in om samen nieuwe kansen te creëren. Iedereen heeft er baat bij dat we samenwerken en elkaar versterken!

Maak kennis met ons team

Sandra Beenhakker

Jr. Programmamanager

Jaap Bouwsema

Adviseur SROI

Rolf de Man

Strategisch adviseur

Leontien den Ouden

Adviseur

Anastasia Doekhi

Adviseur Scholingsvoucher

Najat el Abboudi

Adviseur

Rosanne Engberts

Sr. Beleidsadviseur

Drazenka Grgic

Adviseur

Mary-Louise Hakbijl

Coördinator

Angelique Janga

Administratief medewerkster Scholingsvoucher

Aida le Couvreur

Adviseur Scholingsvoucher

Nanette Louwrier- van der Borght

Management Assistent

Frits Luijten

Coõrdinator

Joyce Mulder

Adviseur

Harry Nuys

Programmamanager

Anouschka Obryan

Administratief medewerkster Scholingsvoucher

Manouk Peper

Adviseur Scholingsvoucher

Inirita Read

Adviseur Scholingsvoucher

Manisha Richardson

Loopbaanbegeleider Scholingsvoucher

Tim Roos

Adviseur

Kees Schilder

Projectmanager

Mariska Sengsily

Adviseur

Winston Soumokil

Strategisch adviseur

Loes Thijssen-Houben

Matchmaker

Joel Vogel

Strategisch adviseur

Sissy Vos

Projectleider Scholingsfonds en AMIF

Programma Leren en Werken

Het Leerwerkloket is onderdeel van het programma Leren en Werken. Het Programma Leren en Werken bestaat sinds eind 2009 en heeft als doel om de aansluiting tussen het onderwijs, de opleidingsmarkt en de arbeidsmarkt te versterken.

De Speerpunten van het programma zijn het bevorderen van werken en leren, het geven van loopbaanadvies, validering & erkenning en laaggeletterdheid. Hiertoe zijn in de arbeidsmarktregio’s door het hele land 35 Leerwerkloketten ingericht. Leerwerkloket Rijnmond is er daar één van.

Plus status

Sinds 2019 is Leerwerkloket Rijnmond  één van de drie leerwerkloketten die een Plus loket is. Dit betekent dat we robuuster en beter zichtbaar worden. Dit doen we onder meer door onze website te vernieuwen, nieuwe marketingactiviteiten te ontwikkelen en proactief werkgevers en werkenden te helpen met instrumenten om een leven lang ontwikkelen mogelijk te maken. 

Wij krijgen geld van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en werken samen met de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Westvoorne en Zuidplas. 

Naast de bovenstaande gemeenten werken we nauw samen met het onderwijs en een aantal regionale samenwerkingsverbanden. Klik op de onderstaande knop om al onze partners te bekijken.

Bekijk onze partners

Klik en kijk!

Meer weten over Leerwerkloket Rijnmond?

Vul dan het formulier in en we nemen per e-mail contact met je op. Wil je liever telefonisch contact? Maak dan gebruik van ons telefonisch spreekuur. Het spreekuur is elke maandag van 14.00 tot 16.00 uur. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 - 828 17 558. Als er meer tijd nodig is zal er een vervolgafspraak worden ingepland.

Tip: bekijk ook onze pagina met veelgestelde vragen. Wellicht dat je daar het antwoord op je vraag al kunt vinden.