Naar overzicht
Werkgever | 05-11-2023
werksessie

Gratis werksessie opzetten van een leercultuur binnen je organisatie3 startmomenten in april, mei en september

Unieke Kans!

Ben je ook benieuwd naar hoe het staat met de leercultuur binnen jouw organisatie? Zou je dit door middel van een scan willen onderzoeken? En wil je aan de slag gaan met een actieplan zodat je concreet verder kunt met Leven Lang Ontwikkelen en je ontwikkelagenda van je eigen organisatie? En zou je ook je netwerk verder willen laten groeien? Schrijf je dan nu kosteloos in voor de nieuwe ronde werksessies! Wij nodigen speciaal ook MKB-ondernemers, naast andere werkgevers, uit hiervan gebruik te maken.

3 startmomenten (april, mei en september)

Werksessies – Doe Gratis Mee En Laat Je Kennis En Netwerk Groeien!

Wij gaan weer van start met een nieuwe ronde werksessies. Voor ondernemers, werkgevers, lijnmanagers en HR- en opleidingsprofessionals, gevestigd in de regio Rotterdam-Rijnmond, organiseren we werksessies, voor kleine groepen, van 8 – 10 personen. Dit zijn intersectorale bijeenkomsten, je leert dus ook van andere sectoren en laat bovendien je netwerk groeien.

Dit jaar werken we weer samen met AWVN (werkgeversvereniging), waarbij we je de mogelijkheid bieden een scan in te vullen om een beeld te krijgen van de status van de leercultuur binnen jouw organisatie. De uitkomsten van de scan zijn dan het vertrekpunt voor je actie/verbeterplan. Ook wisselen we bestaande voorbeelden uit o.a. het MKB uit en gaan we interactief werken aan een eigen ontwikkelagenda. Er bestaat ook veel ruimte voor kennisdeling en uitwisseling! Dit alles is live.

Opzet Van De Werksessies:

Aantal bijeenkomsten per groep: het Platform kennisdeling faciliteert kosteloos 3 begeleide werksessies van ieder 2 uur per groep. Daarna kunnen de deelnemers in de eigen organisatie verder met de opgestarte initiatieven. Er start een groep in april, mei en in september.

De begeleiding van de werksessies wordt verzorgd vanuit het Platform. Dit jaar werken we samen met de AVWN. De eerste sessie zal bij MKB Rotterdam Rijnmond in Spijkenisse plaatsvinden.

Data groep 2

11 mei: 15.00 – 17.00 uur

25 mei: 13.00 – 15.00 uur

15 juni: 13.00 – 15.00 uur

Meld je nu aan

Delen