Naar overzicht
Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 04-21-2023

Drieluik: zoeken, vinden en verbinden op LinkedIn (deel 1) - JobOn

Netwerken is een essentieel onderdeel van je carrière en dankzij LinkedIn is het tegenwoordig een stuk eenvoudiger om je netwerk op te bouwen en te onderhouden. Tenminste, als je weet hoe je dit platform slim inzet. Tijdens deze drieluik serie gaan we stap voor stap volop aan de slag met LinkedIn. Zo leer je in 5 weken tijd alles over LinkedIn, breid je je netwerk uit en ga je vol vertrouwen aan de slag!

Deel 1: vrijdag 21 april van 13.00 tot 13.30 uur (online)
Het eerste deel bestaat uit een online training die je zelf doorloopt. Je neemt je profiel onder handen, maakt content en verzamelt een netwerk om je heen. Je volgt de training in eigen tijd en op je eigen tempo en bestaat uit 5 lessen (duur: circa 3 a 4 uur). Op vrijdag 21 april trappen we gezamenlijk deze drieluik serie af en geven we je toegang tot de online training.

Deel 2: donderdag 11 mei van 10.00 tot 13.00 uur (op locatie)
In deel twee geeft trainer Marguerite van der Ven uitleg over LinkedIn. Tijdens deze bijeenkomst op locatie in Eindhoven is het belangrijk dat de deelnemer de online training (deel 1) heeft afgerond en/of een werkend LinkedIn-profiel heeft. De groep bestaat uit maximaal 12 personen. Meld je dus snel aan!

Deel 3: donderdag 25 mei van 10.00 tot 12.00 uur (online)
Afsluitend gaan we in deel 3 weer online en delen we onze ervaringen met LinkedIn van de afgelopen 5 weken. We staan stil bij vragen als: 'Heb jij je doel bereikt? En heb jij echt je netwerk uitgebreid?. We behandelen de volgende onderwerpen:

  • Hoe is het netwerken gegaan?
  • Heb je nog ergens moeite mee?
  • Hoe onderhoud je je netwerk?


Deel 2 en 3 worden gegeven door LinkedIn trainer Marguerite van der Ven, in samenwerking met eventmanagers Michiel Mulder en Eileen van Warners. 

Meld je aan!

Dus investeer in jezelf en ga vol vertrouwen aan de slag met netwerken & LinkedIn. Het aantal plaatsen is beperkt, meld je snel aan!

Wil je meer informatie over hebben of je aanmelden? Zie dan hier: Drieluik: Zoeken, vinden en verbinden op LinkedIn (Deel 1) | JobOn

NB: de workshops in dit drieluik zijn eventueel ook los te volgen, maar het is uiteraard het meest waardevol als je de complete training met alle 3 de workshops volgt om optimaal gebruik te maken van LinkedIn. (Als je je aanmeldt voor de hele serie, hoef je je niet ook nog voor de overige workshops apart aan te melden). Deze workshop is onderdeel van een drieluik. De andere data zijn 11 mei en 25 mei. 

Delen