Ontwikkelen

"Ik zat al een tijdje zonder baan en merkte dat ik een beetje vastliep. Solliciteer ik wel op de juiste banen? Moet ik niet eens in een heel andere sector kijken? Ik ben daarover in gesprek gegaan met een adviseur van het Leerwerkloket. Inmiddels zie ik mogelijkheden die nog niet eerder bij me waren opgekomen!"

Loopbaan- en adviesgesprekken 

Leerwerkloket Rijnmond helpt uitkeringsgerechtigden die hun kans op een baan willen vergroten, maar niet goed weten hoe ze dat moeten aanpakken. Samen met jou kijken we naar je situatie én naar de arbeidsmarkt. We zoeken naar wat voor jou de beste route is naar een baan. Soms doen we dat met hulp van een test, zoals de Loopbaan APK. Het gaat er om dat je inzicht krijgt in jezelf en jouw loopbaan. Als je weet wat je wilt, kunnen we ook kijken of er bijvoorbeeld financiële regelingen zijn om bijvoorbeeld een opleiding te betalen.  

Hiermee kunnen wij jou helpen!

Persoonlijk adviesgesprek

Wil je graag hulp om te bepalen wat je moet doen om jouw kansen te vergroten? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Dat werkt zo. Vul het contactformulier in en klik op versturen. Een van onze adviseurs belt jou daarna op om een afspraak te maken bij ons op kantoor. Dat gesprek is vertrouwelijk. Jij bepaalt zelf wat je ermee doet en of je de uitkomst met iemand wilt delen.

Neem contact met ons op!

Loopbaan APK

Kun jij jouw werk goed en met plezier (blijven) doen, nu en in de toekomst? Check het met onze Loopbaan APK!

Het werkt zo: je vult eerst een online vragenlijst in, daarna kijken we in het adviesgesprek samen naar de uitkomsten. Je wordt niet goed- of afgekeurd, je krijgt alleen interessante informatie voor jezelf. Jij bepaalt daarna zelf wat je ermee doet.

Onze Loopbaan APK is voor jou kosteloos, vrijblijvend en vertrouwelijk.

Lees meer


Ik wil hierover in gesprek

Inzicht in financiële mogelijkheden

Wat als je nou een prachtig loopbaanplan bedenkt, maar je kunt het niet betalen? Gelukkig vinden de overheid en werkgevers het belangrijk dat mensen zich ontwikkelen. Er zijn veel financiële regelingen en jouw adviseur kijkt graag samen met jou van welke jij gebruik kunt maken.

Bijvoorbeeld? Een scholingsbudget om jouw kans op een baan te vergroten. Of een proefplaatsing met behoud van uitkering om te kijken of een baan bij je past. En zo zijn er nog veel meer!

Neem contact op voor meer info

Arbeidsmarktinformatie

Net zo belangrijk als weten wat bij jou past, is het ook dat je weet hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit. Waar heb je de beste kans op een baan?

De links hieronder geven daarover veel informatie.

  • Informatie over de kans op stage en werk op het niveau van opleiding en regio vindt u via de volgende link op de website van het SBB.
  • Basiscijfers jeugd regio Rijnmond. Informatie over de arbeidsmarkt, het onderwijs, stages en leerbanen.
    Via deze link naar de website s-bb.nl vindt u actuele informatie.
  • Recente informatie en onderzoeken met betrekking tot de arbeidsmarkt: Arbeidsmarkt informatie
Afspraak aanvragen

Toch liever in contact komen met één van onze adviseurs?

Elke situatie is anders. Laat ons met je meedenken. Dit doen we graag en geheel vrijblijvend. 

Bel ons